Openingstijden museum

Museum Smedekinck
Pluimersdijk 5
7021 HW Zelhem
Tel.: 0314 62 06 64
Museum Smedekinck met kruidentuin en Ludgerkerkje is gevestigd op industrieterrein De Vinkenkamp achter de fabriek van Buisman VIV.


Van 1 april tot 1 november is het museum geopend op dinsdag- t/m zondagmiddag*. Openingstijden van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Van 1 november tot 1 april is het museum iedere donderdagmiddag en iedere eerste zondagmiddag* van de maand geopend. Openingstijden van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Het museum is gesloten van 25 december 2019 tot en met 4 januari 2020.
*Indien een zondag samenvalt met een christelijke feestdag, dan is het museum niet geopend.

Voor groepen vanaf 15 personen is het museum het gehele jaar op afspraak open.
In de zomermaanden zijn er op donderdagmiddag regelmatig demonstraties van oude ambachten. Tevens zijn er gedurende het seizoen tijdelijke exposities en speciale themadagen.

Bezoekers van het museum kunnen gebruik maken van drie opties: zelfstandig rondlopen met behulp van een plattegrond, samen met een suppoost/gids die uitleg geeft of de audiotour volgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het mededelingenbord in het museum, de mededelingen via de media, Toeristisch Informatie Punt Zelhem of de activiteitenagenda op de website van Oudheidkundige vereniging Salehem en van museum Smedekinck.

Entreeprijzen:
Kinderen tot 12 jaar: gratis
Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: € 4,50

Groepen op afspraak:
tel. 0314 62 06 64
B.g.g. bellen we u terug op het door u ingesproken nummer.
Contactformulier museum Smedekinck

rolstoeltoegankelijk.png  

Alle tentoonstellingsruimten zijn op de begane grond en toegankelijk voor rolstoelen. Het museum is voorzien van een invalidentoilet.