Openingstijden museum

Museum Smedekinck
Pluimersdijk 5
7021 HW Zelhem
Tel.: 0314 62 06 64
Museum Smedekinck met kruidentuin en Ludgerkerkje is gevestigd op industrieterrein De Vinkenkamp achter de fabriek van Buisman VIV.


Van april tot november op dinsdag-, woensdag-, donderdagmiddag en iedere eerste en derde zondagmiddag van de maand van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Van november tot april is het museum iedere donderdagmiddag en iedere eerste zondagmiddag van de maand geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur.
Het museum is gesloten tussen kerst 2017 en 2 januari 2018.

Voor groepen vanaf 15 personen is het museum het gehele jaar op afspraak open. In de zomermaanden is er op donderdagmiddag een archeologische uitleg en op donderdagmiddag zijn er regelmatig demonstraties van oude ambachten. Tevens zijn er gedurende het seizoen tijdelijke exposities en speciale themadagen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het mededelingenbord in het museum, de mededelingen via de media, Toeristisch Informatie Punt Zelhem, de VVV-agenda of de activiteitenagenda op de website van Oudheidkundige vereniging Salehem en van museum Smedekinck.

Entreeprijzen:
Kinderen to 12 jaar: gratis
Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: € 4,00

Groepen op afspraak:
tel. 0314 62 06 64
B.g.g. bellen we u terug op het door u ingesproken nummer.
Contactformulier museum Smedekinck

rolstoeltoegankelijk.png  

Alle tentoonstellingsruimten zijn op de begane grond en toegankelijk voor rolstoelen. Het museum is voorzien van een invalidentoilet.