Lid worden

Wilt u het blad Um Zellum ontvangen en alles lezen over de boeiende geschiedenis van Zelhem en omgeving? Meldt u dan aan als lid van Oudheidkundige Vereniging Salehem.

Leden ontvangen het blad vier keer per jaar in de bus en hebben tevens gratis toegang tot museum Smedekinck en tot ledenavonden die de vereniging organiseert. De contributie bedraagt in 2024 slechts € 29,00 per jaar. Een eventuele partner of huisgenoot op hetzelfde adres betaalt € 8,00 per jaar.

De vereniging werkt nauw samen met museum Smedekinck. Deze museumboerderij herbergt cultureel erfgoed van Zelhem en omgeving uit de periode 1900 tot circa 1960. Naast de vaste collectie worden regelmatig tijdelijke exposities georganiseerd rond diverse onderwerpen. Ook worden er grote activiteiten georganiseerd, de bekendste zijn de Oogstdag en de Slachtvisite. Het museum wordt gedragen door een grote schare vrijwilligers, die het allemaal mogelijk maken.

Belangstelling? Aarzel niet en vul onderstaand aanmeldformulier in of download het aanmeldformulier en stuur deze op naar de ledenadministratie van onze vereniging: Hengeloseweg 43, 7021 ZS Zelhem.
Telefonische inlichtingen via telefoonnummer  0314 - 64 10 90.

Privacy persoonsgegevens

Door lid te worden verstrekt u uw persoonsgegevens ten behoeve van onze ledenadministratie. U kunt onder Privacy persoonsgegevens - Salehem lezen hoe en waarom wij uw gegevens verwerken volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).


Aanmeldformulier

Ik word lid van Oudheidkundige vereniging Salehem (€ 29,00 per jaar) en ik ga akkoord met de verwerking van mijn onderstaande persoonsgegevens volgens Privacy persoonsgegevens - Salehem:

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Als u lid wordt/bent dan kan uw partner voor een sterk gereduceerd tarief (€ 8,00 per jaar) lid worden van Salehem, inclusief een persoonlijk jaarpasje voor gratis entree in het museum!

Vereist
Captcha Code